Megnyert
pályázatok
(HUN only)

A cégünk sikeres működésében kiemelkedően fontos szerepet játszanak a megnyert gazdasági pályázatok. Az elmúlt évek során aktívan részt vettünk számos pályázati folyamatban, és eredményesen szereztük meg a támogatásokat, amelyek lehetővé tették fejlődésünket és bővülésünket.

Az általunk megnyert gazdasági pályázatok komoly előnyöket biztosítanak számunkra. Először is, pénzügyi stabilitást teremtenek a cégünk számára. A támogatások lehetővé teszik, hogy beruházásokat hajtsunk végre, technológiai fejlesztéseket valósítsunk meg, vagy akár új munkahelyeket teremtsünk. Ezáltal növeljük versenyképességünket és erősítjük piaci pozíciónkat. Emellett a megnyert pályázatok által kapott támogatások segítségével innovációra és kutatás-fejlesztésre is lehetőségünk nyílik. Új termékek és szolgáltatások kifejlesztésére, új üzleti területekre való kiterjesztésre törekedhetünk, ami hosszú távon növekedést eredményezhet.

A pályázatok nyerteseiként hozzáférhetünk szakértői tudásra és kapcsolatokra is. Az együttműködés partnereinkkel és a támogató szervezetekkel lehetővé teszi, hogy kihasználjuk a közösen létrehozott lehetőségeket és szinergiákat. Ezen kapcsolatok által új üzleti lehetőségekre tehetünk szert, valamint megnyílik előttünk a nemzetközi piacokhoz való hozzáférés is. Az elkövetkező időszakban továbbra is aktívan részt kívánunk venni gazdasági pályázatokban, hogy cégünk továbbra is sikeresen és fenntartható módon működhessen.Mikro-, kis- és középvállalkozások technológia korszerűsítése célú hitelprogram 


Finanszírozó hitelintézet neve: MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt.
Kedvezményezett neve:  Belmatex Korlátolt Felelősségű Társaság
Állami támogatás formája:  Kedvezményes kamatozású kölcsön
Projekt célja:  készletbeszerzési és működési költségek finanszírozása
Projekt azonosítószáma:  GINOP- 8.3.5-18/B
Támogatás odaítélésének dátuma:  2023.03.01

Exportfejlesztési támogatás Belmatex Kft. (hungarian only) - 2021.06.09

Cégünk sikeresen pályázott a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. Külpiacrajutási Támogatás pályázatán. A támogatás segítségével Belmanetti márkánk tovább tud terjeszkedni külföldi piacokon. 

Támogató neve:  HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt

Pályázat megnevezése:  Külpiacrajutási Támogatás

A projekt címe: Külpiaci megjelenés erősítése, nemzetközi versenyképesség fokozása

A szerződött támogatás összege:  14.667.500 Ft

A projekt tartalmának bemutatása:

Cégünk, Belmatex Kft, családi vállakozás keretében saját Belmanetti márkájú termékekkel Magyarország egyik legnagyobb köntös gyártó / forgalmazójává vált 1997 óta. A Belmanetti termékek - prémium kategóriás köntösök és törölközők már Európa több országában is sikeres, elismert márka. 

A vállakozás kiemelt stratégiai célja között szerepel a külpiaci bővítés. Az export piacaink bővítéséhez, termékeink külföldi terjesztéséhez 3 fontos területet jelölünk me. 1. Nemzetközi világkiállításon részvétel, 2. Nemzetközi Online Webáruház létrehozása, 3. B2B online felület viszonteladóink részére. a pályázat lehetőséget nyit cégünknek ezek magvalósítására

Add a caption to enhance the meaning of this image.